SPOLUPRÁCE



THEBALM SHADY LADY(paletka očních stínů)


Ahoj krásky, plesová sezona je za dveřmi dnes Vám představím paletku od The Balm SHADY LADY. Značka The Balm pochází z USA.Řídí se logem „Krásná během 5 minut“.

Výsledek obrázku pro shady lady the balm
Je to paletka se shimmerem, ale dva stíny jsou matné. Jako každá je obsažena v papírové krabičce. Má zebrovitý tvar. Zadní strana zobrazuje stíny samotné, více o složení, původu a kodový kod. Po otevření najdeme zrcátko, které je dostatečně velké. Stíny jsou zapuštěny do černého papírového podkladu. Najdeme zde 9 stínů. Celková VÁHA stínů je 17 gramů, takže na jeden stín tak 1,88 gramů, což je velké a vystačí na dlouho, když paletku otevřete, vše působí luxusně a hlavně kvalitně a myslím si, že zrovna na kvalitě si THE BALM zakládá.

Hnědý stín v horní řadě vlevo s názvem caught in the courtney má matný základ, ale obsahuje malé zlaté třpytky, nejde o nějaké veliké kusy, jen malinké. To stejné hned vedle u toho fialového, ten obsahuje třpytky fialové, ale fialová jde spíše do šeda až černa. Stíny jsou velmi dobře pigmentované. Jsou jemné, máslovité a hlavně NEPRÁŠÍ. Výborně se s němy pracuje. URBAN DECAY má podobnou paletku a stále přemýšlím nad tím,jestli se dá říci,že je lepší, ale stále nevím nicméně je stejně výborná.Já si jí teda nanáším s bází,ale vím,že bez ní vydrží stejně,ale přece jen báze je báze.

STÍNY:
CAUGHT IN THE COURNEY
FEISTY FELICIA
INSANE JANE
BOSSY BOBI
MAKEOUT MARY
JUST THIS ONCE JAMIE
MISCHIEVOUS MARISSA
TEMPING TARA
DEVILISH DANIELLE
Výsledek obrázku pro shady lady the balm

The balm značku začínám mít ráda víc a víc. Obaly jsou krásné,často retro a to se mi líbí.produkt sám o sobě skvělý.

Myslím si že tato baletka je fajn na cestování plus to luxusní zrcátko, obal je opravdu bytelný. Zavírá se díky magnetu (klasika u The BALM.)  A s prvními 5-ti uděláte i LINKY.tato paletka se stává mým oblíbencem a favoritem.



Zakoupíte jí na za 868,- Kč  NA THABALM SHADY LADY PALETKA OČNÍCH STÍNŮ 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu