SPOLUPRÁCE

BRUSH ART FACE
Ahoj, dnes Vám představím vychytávku kterou jste musely vidět už všude v Beauty světě, ale málokdo ví, jak s ní zacházet.
Související obrázek
Základy.
Nejdříve vám představím všechny „houbičky“ tohoto typu. Prvním průkopem byl BEAUTY BLENDER ve tvaru kapky (Viz. text níže) . Měla by vám pomoct snadněji nanést make-up a nezanechávat masku po make-upu, měla by vám pomoct zanést makeup tam kam se moc nejde dostat štětcem (Například záhyby nosu, oční okolí).CHYBU co často lidé dělají, že houbičku nenamáčí do vody u toho můžete pozorovat jak houbička nasává vodu a tím se zvětšuje její OBJEM až o polovinu, VYMÁČKNOUT přebytečnou vodu a pak zapracovat makeup.Na tomto procesu by měly pracovat všechny ostatní houbičky.Samozdřejmě,NEJSOU JEN NA MAKEUP,ale můžete s nimi zapracovávat krémové rozjasňovače,tvářenky,korektory nebo pudry.
Výsledek obrázku pro makeup sponge

BEAUTY BLENDER
(na obrázku číslo 5.)
Jak jsem napsala v předchozím textu tady na tento produkt opravdu splňuje. Makeup se nanáší skvěle i skvěle vypadá a myslím si že makeup déle vydrží. TENTO PRODUKT NENÍ ROZHODNĚ PRO TY KTERÝ OPRAVDU POTŘEBUJÍ ABY MAKEUP ZAKRYL, protože si myslím, že blender na kryvosti ubírá. Určitě ho používám radši než štětce a zrovna tento v tomto tvaru kapky od brush art mi vyhovuje nejlépe, protože mi přijde nejvíc měkký ze všech, mám jich asi pět a tenhle je asi nejlepší, a proto o něm dnes píšu, chci vám ukázat jen to nejlepší. Nejlépe se s ní skáče po obličeji, je pro mě nejkomfortnější. Co je ale mínus,moc dlouho nevydrží,je to něco houbička na mytí nádobí,když do ní pouštíme velké množství vody taky zachvíli přestane správně sloužit,já doporučuji měnit ob dva měsíce i kvůli hygienické stránce.
Výsledek obrázku pro beauty blender notinoVýsledek obrázku pro beauty blender

Každopádně tomuto produktu dávám 8/10 . A KDE HO KOUPÍTE? NA BRUSHART Face make-up houbička ve tvaru kapky ZA 113,- v 5 RŮZNÝCH BARVÁCH

s LÁSKOU A PÉČÍ ANIČKA .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu