SPOLUPRÁCE







Ahoj, myslím že tato informace Vám vůbec neutekla a to to, že slavíme DEN MATEK. Jde o den kdy se vzdává pocta našim maminkám a všeobecně mateřství. V Česku se slaví podle amerického vzoru a to druhou neděli v květnu. A svátek vznikl na počest Anny Jarvisové, která bojovala za právo matek. Ať už jste malí nebo velcí tam myslím, že každou maminku potěší nějaký ten dáreček a DNES mám pro vás článek o pár takových.


L'Oréal Paris Revitalift Laser X33
Tento krém je proti stárnutí pleti a myslím, že každou maminku potěší něco proti takovému (v uvozovkách) problému.S každou aplikací jsou kontury obličeje plnější,vyhlazeny  a pleť je pevnější a navrací ji pružnost a její ton srovná.Krém je hustější,ale na pleť se nanáší skvěle a nádherně voní.Přece jen jsem mladší,ale tento krém jsem darovala mé babičce,která tyto produkty velice a ta mi říkala, že přece jen nějaká ta změna jde vidět a její pleť se jí zlepšila.Tím co jsem četla a slyšela jak od mamky tak od babičky,vřele doporučuji . A zakoupíte ho na L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 intenzivní péče proti stárnutí pleti (stačí kliknout)


Výsledek obrázku pro L'Oréal Paris Revitalift Laser X 33
Dior Diorshow Mascara
Představuju vám pro mě tu nejlepší řasenku na světě,fakt že jo.Má jedinečný kartáček.Dokonale prodlouží,neslepí a vydží a hlavně se nedropí.Má taky krásný elegantní vzhled a jednoduchosti je absolutní sofistikovanost.Sice jde o dražší kousek,ale oplatí se investovat.Mooc doporučuji.Zakoupíte ho na Dior Diorshow Mascara řasenka pro prodloužení a zahuštění řas (stačí kliknout)


Výsledek obrázku pro Dior Diorshow Mascara
Calvin Klein Euphoria

Jde o výborný parfém u kterého cítím vůni granátového jablka a dřevo.Tato vůně je pro maminky,které se nebojí experimentovat,chtějí být středem pozornosti a chtějí být NEZAPOMENUTELNÉ.Flagon byl inspirován rozkvétající orchidejí.Není tedy pro milovníky lehkých vůní,které ani moc nejdou cítit.EUPHORIA je velmi výrázná,ale je to naprosto báječná.Jeho aroma má opravdu dlouhou výdrž .A zakoupíte ho na Calvin Klein Euphoria parfémovaná voda pro ženy (stačí kliknout) 
Výsledek obrázku pro Calvin Klein Euphoria








Doufám, že jsem vám aspoň trochu pomohla.Udělejte svým maminkám radost ať už psychickou či fyzickou,přece jen díky jim tady jsme,Mějte se hezky a užívejte jaro,


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu