SPOLUPRÁCE

CUP OF STYLE

Máme tady další rozhovor . .. 
  • Je to duo talentovaných slečen. 
  • Na jejich bogu najdete diy , reportáže ..
  • Lucka a Nicole dvě blogerky, sestry a kamarádky.


1.       Jak dlouho točíte na youtube ?První videa jsem na youtube začala natáčet asi před třemi lety, moc dlouho mi to ale nevydrželo, proto tam byla asi rok odmlka a teď jsem se do toho znovu vrhla už i s Niky.
2.       Jak reagují na youtube vaši spolužáci ?Vím, že někteří na videa koukají, ale nic neříkají, nekomentují to.
3.       Máte  něco co nemáte  rádi  něco na svojich fanoušcích ?Naše fanoušky milujeme! A to se vším všudy. Jsme moc vděčné za veškerou podporu, kterou od nich máme. Je krásné vidět, že někoho baví číst to, co my vytváříme
4.       Chtěla  bys bydlet radši Město / vesnice ?Určitě ve městě. Máme rády ruch a pořád musíme něco dělat .
5.       V jaké zemi bys chtěla bydlet ?Dlouhodobě nevíme. Máme hodně rády ČR, ale baví nás také cestování. Takže plán je procestovat celý svět a potom se rozhodnout.
6.       Jsi ráda když ti fanoušek napíše a chce se s tebou poradit ?Pokud to není úplně nějaká kravina, kterou by člověk rychleji vygoogloval, tak určitě ano. I od toho blog píšeme, abychom mohly být v kontaktu se čtenáři a radit jim s čímkoli co zrovna potřebují
7.       Nakupuješ víc na internetu nebo normálně v obchodech?Víc v obchodech. Přeci jen si oblečení rády nejdříve vyzkoušíme.
8.        Bavila by ses někdy s holkou která vůbec nenosí to co by se ti 2× líbilo?Jasně, každý máme jiný styl a my to respektujeme. Bavíme se s každým. Důležité je, aby člověk nosil to, co se líbí jemu a cítil se v tom dobře a pohodlně!
9.       Vymýšlíš si videa sama nebo někdy podle dalších blogerek?My často natáčíme vlogy, takže ty jsou prostě originály, ale jinak u různých tagů a tak se určitě inspirujeme i od jiných blogerek.
10.   Čeho si opravdu moc vážíš?Toho, jaké máme úžasné čtenáře, toho, že můžeme dělat co nás baví, toho, že nás podporuje i naše rodina a kamarádi atd..
11.   Jaký jsi typ : Který se schovává doma / nebo chodí ven .. ?My se nerady schováváme doma, takže asi spíš typ co chodí ven. Ale trocha soukromí a odpočinku také nikdy neuškodí .



www.acupofstyle.com





























Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu